Leverandør info

Advokat Mette Neve

Køb og salg af en klinik kan være en kompleks proces, der er mange ting der skal overvejes, og det er vigtigt at træffe en lang række beslutninger for at sikre en vellykket overdragelse. Derfor er det vigtigt at vælge en professionel og erfaren rådgiver med solidt kendskab til branchen.

Mette Neve, har særlig indsigt og erfaring inden for rådgivning omkring klinikoverdragelser inden for den primære sundhedssektor. Hun har indgående kendskab til de branchespecifikke forhold, der gælder for alment praktiserende læger, speciallæger og tandlæger, og hendes rådgivning omfatter blandt andet køb og salg af klinik, generationsskifte, udfærdigelse af samarbejdsaftaler samt opløsning af samarbejder. Derudover underviser Mette også i klinikkøb på speciallægeuddannelsen.

Med sin indsigt og erfaring ved Mette, hvad der i forhold til den konkrete problemstilling er ”best practice”. Hun anviser konkrete løsninger for klienter og lægger i sin rådgivning vægt på at få inddraget alle relevante forhold. Dette ud fra en grundholdning om, at den gode løsning kræver fokus på det juridiske, men tillige også på de interne og kommercielle forhold i en virksomhed. Klienter oplever Mette som en meget engageret samarbejdspartner, der har fokus på tilgængelighed, en tæt og konstruktiv dialog om en sag, og som besidder en høj faglig kompetence.

CLEMENS Advokatfirma er et full-service-advokatfirma og vi er knivsparke inden for vores specialer. Men der er ingen overdragelser, der er helt identiske, og derfor tilbyder vi altid en uforpligtende og gratis snak om, hvad vi kan bidrage med i netop din situation baseret på dine ønsker og forudsætninger.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Mette for at aftale en tid.

Clemens Advokatfirma

Mette Neve

Telefon: 87 32 12 82

Mobil: 50 74 41 73

Mail: neve@clemenslaw.dk