ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE
Leverandør info

Advokat Mette Neve

Mette er erfaren rådgiver med speciale i ansættelsesret og rådgivning omkring praksisoverdragelser indenfor den primære sundhedssektor.

Mette har gennem hele sin karriere som advokat beskæftiget sig med arbejds- og ansættelsesret og har derfor stor erfaring i rådgivning indenfor alle ansættelsesrettens facetter til både danske og internationale virksomheder.

Rådgivningsbehovet indenfor HR og juridiske forhold er bredt. Med sin indsigt og erfaring ved Mette, hvad der i forhold til den konkrete problemstilling er ”best practice”. Hun anviser konkrete løsninger for klienter og lægger i sin rådgivning vægt på at få inddraget alle relevante forhold for ansættelsesforholdet og problemstillingen i beslutningsgrundlaget. Dette ud fra en grundholdning om, at den gode løsning kræver fokus på det juridiske, men tillige også på de interne og kommercielle forhold i en virksomhed.

Mette har desuden mange års erfaring med rådgivning af den primære sundhedssektor. Mette har indgående kendskab til de branchespecifikke forhold hos alment praktiserende læger, speciallæger, tandlæger, kiropraktorer, fysioterapeuter og dyrlæger.

Hendes rådgivning omfatter særligt køb og salg af praksisser, generationsskifter, udfærdigelse af samarbejdsaftaler og interessentskabskontrakter samt opløsning af samarbejder.

Herudover underviser Mette i praksiskøb på speciallægeuddannelsen.

Klienter oplever Mette som en meget engageret samarbejdspartner, der har fokus på tilgængelighed, en tæt og konstruktiv dialog omkring en sag, og som besidder en høj faglig kompetence.

Clemens Advokatfirma

Mette Neve

Telefon: 87 32 12 82

Mobil: 50 74 41 73

Mail: neve@clemenslaw.dk