Leverandør info

Den Lille Tandfe ApS

Vikarbureauet for klinikassistenter og tandplejere

Vikarbureauet Den Lille Tandfe har rutinerede og dygtige klinikassistenter og tandplejere tilknyttet, som kan rykke ud når der opstår akut behov. Vores vikarer bestræber sig på at være hurtigt fremme med kort varsel på både Sjælland, Fyn og i Jylland

Brug et vikarbureau - få fleksibel arbejdskraft til enhver tid

Står du med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller er der tale om en permanent bemandingsløsning til jeres klinik, kan Den Lille Tandfe levere fleksibel og kvalificeret arbejdskraft – til enhver tid og over hele landet.

Med en omfattende medarbejderdatabase og en mangeårig ekspertise inden for tandlægebranchen, kan vi hurtigt finde de medarbejdere, som matcher dit behov.

Det er nemt og uforpligtende at bestille en vikar hos Den Lille Tandfe, ved bestilling af en vikar betales der kun for de timer vikaren er på klinikken, i vil som kunde altid kun betale den aktuelle timepris for vikaren. Det betyder i kan budgettere med vikardækning uden at i skal forholde jer til eventuelle ekstraomkostninger.

Alle vikarer er lønnet og ansat af vikarbureauet Den Lille Tandfe det er os der står for lønudbetaling og os der har forpligtelsen i forhold til feriepenge og pension samt eventuelle G-dage.

Forud for ansættelse af en vikar sikrer Den Lille Tandfe sig at vikaren har en ren straffeattest, relevant uddannelse/erfaring, interesse i jobbet og lyst til at arbejde som vikar.

Vi er klar til at modtage dit opkald fra kl. 6.00 - Ring på tlf. 70 20 40 24

Den Lille Tandfe er et landsdækkende vikarbureau, som har specialiseret sig i at rekruttere klinikassistenter og tandplejere til tandlæger i hele Danmark, vi har eksisteret siden 2010, men har over 20 års erfaring inden for branchen.

Med en omfattende medarbejderdatabase og en mangeårig ekspertise inden for tandlægebranchen, kan vi hurtigt finde de medarbejdere, som matcher dit behov.

Står du med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller er der tale om en permanent bemandingsløsning til jeres klinik, kan Den Lille Tandfe levere fleksibel og kvalificeret arbejdskraft – til enhver tid og i hele Danmark.

Alle vikarer er lønnet og ansat af vikarbureauet Den Lille Tandfe. Vi står for lønudbetaling og andre sociale ydelser.

Den Lille Tandfe lægger stor vægt på kommunikation, faglighed og kvalitet i de opgaver, vi varetager. Vi betragter kunder, vikarer og øvrige tilknyttede fagpersoner som samarbejdspartnere, hvorfor vi er åbne overfor tilbagemeldinger vedrørende vores service, ydelser og arbejdsprocedurer.

Vi kan kontaktes på Tlf.: 70 20 40 24 eller kontakt@denlilletandfe.dk