ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE

Derfor skal du være medlem af Tandlægeforeningen

Som medlem af Tandlægeforeningen har du adgang til en række fordele, der gavner dig i din hverdag. Se her, hvad du kan bruge din forening til, og få et overblik over nogle af alle dine medlemsfordele. Se mere på Tdlnet. 

Tekst: Nanna Fløjborg

Kompetent rådgivning lige ved telefonen

Som medlem får du målrettet og individuel rådgivning inden for hele dit tandlægeliv. Du kan fx få støtte og kvalitetssikret rådgivning, hvis du får en klagesag, tilsynssag eller lignende, ligesom du kan få rådgivning om journalføring, kontrolstatistikker og ydelser. Hvis du har brug for sparring om fx jobsøgning, CV, klinikkøb og -salg samt konflikthåndtering, barsel og autorisation, skal du også blot kontakte Tandlægeforeningen.

Politisk påvirkning og profilering

Tandlægeforeningen arbejder konstant for at påvirke ny lovgivning, profilere tandplejen og skabe bedre rammer for tandlæger. Som medlem har du mulighed for at få indflydelse på politiske beslutninger vedrørende tandplejen, og foreningen er tandlægernes talerør over for medierne.

Kurser af høj kvalitet

Du får hver eneste år særlig adgang til kurser af høj faglig kvalitet. Tandlægeforeningen afholder hvert år landets største efteruddannelsesarrangement for hele dentalteamet med en tilhørende stor dentalmesse. I efteråret inviterer vi til Symposium, som hvert år dykker ned i et relevant og aktuelt emne hen over to dage. Og så er der alle de andre kurser, som bliver afholdt i løbet af året samt muligheden for at bestille et skræddersyet kursus til klinikken. Som noget nyt tilbyder Tandlægeforeningen dimittender en særlig kursuspakke, som gør dem til klar til deres kommende arbejdsliv.

Fordelagtig pris på stillingsannoncer

Tandlægeforeningens medlemmer kan indrykke stillingsannoncer på Dentaljob.dk til en reduceret pris. Prisen er mere end halveret i forhold til prisen for ikkemedlemmer.

Attraktive forsikringer og pensioner

Gennem TandlægeTryghed kan du tegne både erhvervs- og privatforsikringer samt pensionsordninger på fordelagtige vilkår.

Adgang til Tdlnet.dk

Adgang til Danmarks største webside proppet med skræddersyet indhold til alt det, der er relevant for dig og dit virke som tandlæge – uanset ansættelse.

Tandlægebladet i postkassen hver måned

Bliv fagligt opdateret via forskningsartikler fra hele det odontologiske felt, og få masser af inspiration med nyheder og baggrund fra kollegaers kliniske hverdag og deres arbejdsliv. 

Juridisk rådgivning

Tandlægeforeningens jurister er altid klar til at give dig højtspecialiseret juridisk rådgivning uanset, om du er ejer eller ansat. Rådgivning af ansatte og ejere er nemlig adskilt, og de vandtætte skotter er kvalitetssikret. Så du kan trygt regne med, at vi kæmper for netop dig. 

Velkommen til odontoverset

Tandlægeforeningen inviterer dig inden for i Odontoverset, som er foreningens podcast. Her nørder vi odontologi, og vi stiller skarpt på arbejdsliv, karriere og faglighed.

Rabat og gode tilbud

Du har adgang til en række attraktive medlemsfordele. Du kan fx blive medlem af Forbrugsforeningen, få attraktive vilkår hos Lån & Spar Bank og få rabat hos Danastar, der giver dig mulighed for at sende sikre mails via journalsystemet.

Hurtig og gratis hjælp

Hvis du mister balancen, holder Tandlægeforeningen hånden under dig med en bred vifte af tilbud. Du kan få alt fra økonomisk bistand, psykologhjælp, stresscoaching over til krisehjælp. Alt sammen gratis. Hjælpen ydes via TandlægeTryghed.

Skab fagligt netværk

Du får adgang til Tandlægeforeningens netværksgrupper, og du har mulighed for at møde en masse kollegaer via faglige udvalg, medlemsmøder og regionsforeninger. Klik også ind på Tdlnet og få overblik over alle faglige selskaber.

ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE