Leverandør info

Godt Smil

Danmarks førende tandlægekæde

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde med 33 topmoderne klinikker fordelt i hele landet. Her beskæftiger de mere end 700 tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og specialtandlæger, der hver eneste dag behandler op mod 2.000 tilfredse patienter.

Derfor er du som patient altid i trygge hænder hos Godt Smil – uanset om du skal have lavet et tandeftersyn eller en rodbehandling.

Besøg Godtsmil.dk her

Behandlinger af høj kvalitet til en fair pris

Personalet hos Godt Smil udfører alle typer tandbehandlinger og går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres behandlinger. De har en vision om at tilbyde tandbehandlinger af høj kvalitet til en fair pris.

Derfor er alle klinikker indrettet med markedets nyeste udstyr, og kun de bedste materialer bliver brugt i behandlingerne.

Ligeledes er efteruddannelse og kompetenceudvikling et stort fokus hos Godt Smil, der løbende tilbyder videreuddannelse og kurser til deres medarbejdere for at gøre dem endnu dygtigere.

Kvalitetskontrol er et særligt fokuspunkt hos tandlægerne. Derfor kvalitetstester de løbende deres udstyr, ligesom tandlægerne på klinikken udvælges nøje for at sikre en ensartet høj kvalitet på alle klinikker.

Hos Godt Smil kan du desuden spare op til 40% på din tandbehandling – især på større tandbehandlinger. Der kan derfor være en del at spare ved at vælge Godt Smil, der matcher prisniveauet i både Tyskland og Sverige.

Tæt samarbejde med Tandprotesehuset

Hos Godt Smil arbejder de tæt sammen med Tandprotesehuset og kan tilbyde dig fire forskellige former for tandproteser: helproteser, delproteser, tryklåsproteser og teleskopproteser.

Det tætte samarbejde mellem Godt Smil og Tandprotesehuset betyder for dig som patient, at du altid kan få hurtig og kompetent hjælp tæt ved deres klinikker ifm. tandproteser.

Se mere på Tandprotesehuset.dk

Få dit drømmesmil hos Godt Smil

Hos Godt Smil laver de også tandretning og andre kosmetiske tandbehandlinger på deres klinikker.

Det betyder, at du hos dem har mulighed for at få lavet en tandregulering med de usynlige Invisalign- eller ClearCorrect-skinner, der nænsomt og over tid retter dine tænder til – og giver dig det smil, du altid har drømt om.

De usynlige skinner har samme formål som de klassiske togskinner. Forskellen er, at Invisalign og ClearCorrect er gennemsigtige, tynde og aftagelige skinner, der ikke giver nogen gener i hverdagen.

Læs mere på Godtsmil-cosmetics.dk

Stort fokus på tandlægeskræk

Godt Smil-tandlægerne er rigtig dygtige til patienter med tandlægeskræk. De vil nemlig gerne sikre deres patienter så tryg og behagelig en oplevelse i tandlægestolen som muligt.

Derfor afsætter de ekstra tid til patienter med tandlægeskræk, ligesom de også tilbyder tandbehandlinger udført i fuld narkose eller under sedering.

Alle tandlæger snakker om tandlægeskræk, men Godt Smil gør noget ved det.

Som de eneste tandlæger i Danmark tilbyder de også gratis online coaching mod tandlægeskræk.

Godt Smil tilbyder prismatch og gratis konsultation ved second opinion

Som de eneste tandlæger i Danmark tilbyder Godt Smil prismatch på tilbud fra andre danske tandlæger. Det betyder, at du som minimum kan få samme behandling hos Godt Smil til samme pris som hos den anden tandlæge – ofte endda også 40% billigere end det.

Ligeledes tilbyder de gratis konsultation ved second opinion. Har du fået et tilbud og en behandlingsplan ved en anden tandlæge, kan du få en gratis second opinion hos Godt Smil. Her prismatcher de som minimum også prisen fra den anden tandlæge.