ANNONCE
Annonce
Leverandør info

Hidalgo Consulting

Sparring og kurser giver en sund klinik

Hidalgo Consultings mission er at skabe værdi for tandklinikker i hele landet gennem kompetent tandlæge til tandlæge sparring og uddannelse. Mere end 25 års arbejde i og med 200+ danske tandklinikker har givet os en unik viden og indsigt i at drive en velfungerende praksis.

Specifik indsigt, som f.eks. svar fra mere end 20.000 patienter eller interviews med mere end 250 medarbejdere i tandklinikker giver en uvurderlig viden, som vi er parate til at dele med dig.

Det gør vi gennem:

·         Et katalog af kursustilbud

o   Vi åbner muligheder og giver indsigt og enkle værktøjer gennem kurser, foredrag og workshops, som gør det lettere for jer at skabe et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og en sund klinikøkonomi.

·         Klinikoptimering

o   Med erfaring fra klinikdrift tilbyder vi tandlæge til tandlæge sparring i hele landet samt analyse, interviews og værktøjer, så du kan udnytte potentialerne for udvikling og sund drift af klinikken.

·         Markedsføring

o   Det er en myte, at kun svage tandklinikker har brug for markedsføring. Alle har gavn af at være bevidst om sit brand og synligheden overfor sine ønskekunder. Her tilbyder vi kurser og konkret produktion af websider og online markedsføring.

Du er altid velkommen til at booke et gratis telefonmøde, så vi kan tale om, hvad vi kan gøre for dig.

Direktør H. C. Hidalgo Wulff - +45 52 38 60 33 – hc@hidalgo-consulting.dk

 

ANNONCE