Leverandør info

HINGE Ledelsesrådgivning

Velkommen til HINGE - vi er markedets foretrukne leasingpartner indenfor VET, Dental og Medico

Hos os får du tilgængelighed - toppet op med imødekommenhed. Vi svarer på din leasingforespørgsel inden for få timer. Send en mail, sms eller ring. Du bliver taget i hånden hele vejen.

HINGE har altid evnet at give vore kunder og samarbejdspartnere seriøse og solide leasingkontrakter. Alt dette, kombineret med 2 generationers erfaring + 40 år i leasingbranchen, giver dig garanti for det gode leasinghåndværk. HINGE er det sikre første valg ved leasing af VET, dental, medico og teknologisk udstyr.

VET & Dental & Medico Leasing

Stræk din likviditet. Leasing er et godt værktøj som alternativ til kontakt betaling eller som alternativ til yderligere træk på din kassekredit. Undgå derfor at binde egen likviditet i klinikkens driftsmidler og højteknologisk udstyr.

Forskellen på moms ved køb eller ved leasing

Klinikker kan normalt ikke fratrække momsen ved køb af udstyr. Derfor vil leasing give dig en likviditetsmæssig fordel, idet momsen ved leasing betales løbende hver måned. På den måde forbedres klinikkens likviditet væsentligt, og da klinikudstyr har en lang levetid, tilbyder vi en tilsvarende lang tilbagebetalingstid og dermed lang momskredit. 

Ingen udbetaling eller depositum

Sikkerheden i en leasingaftale er nemlig selve det udstyr, du leaser. Derfor skal du ikke betale depositum eller lægge en udbetaling.

Kort fortalt - her er leasing fordele, som ikke er til at misforstå eller overse

  • Likviditeten bliver på din klinik.
  • Hele leasingydelsen inkl. moms kan trækkes fra i skat.
  • Klinikken har brugsretten og betaler for brugen af aktivet i takt med, at det anvendes og giver værdi for dig som f.eks. tandlæge, dyrlæge eller fodterapeut.
  • Du har ingen momsudbetaling, og momsen betales i små bidder gennem hele leasingperioden.
  • Der er ingen tinglysning - og dermed ingen stempelafgift eller tinglysningsgebyr til stat eller bank.
  • Du vælger selv leverandør - og sammen med HINGE snedkerbygges leasingkontrakten, så den passer lige præcis og akkurat til din kliniks budget & økonomi.