Leverandør info

Vikartoteket ApS

Vikartoteket er et vikarbureau som har specialiseret sig indefor tandlægeområdet, med andre ord, vi servicerer kun tandlæger og tandklinikker.

Vi har hjulpet sundhedsklinikker, tandklinikker og lægeklinikker siden 2004. Når De kontakter Vikartoteket for rekvirering af vikar, så finder vi den bedst egnede til jobbet., hvad end du har brug for hjælp på din lægeklinik eller tandlægeklinik.

Vi har mange dygtige klinikassistenter, tandplejere og tandlægestuderende bosat i hele Danmark og i Skåne.

Hvis du som tandlæge kommer i den situation at du har brug for en vikar på tandklinikken, f.eks. i forbindelse med sygdom, skolepraktik, ferie, barsel eller andet, er det nemt og uforpligtigende at få en vikar.

Når du kontakter Vikartoteket for rekvirering af en vikar, så finder vi ud fra dine krav, den bedst egnede klinikassistent til jobbet. Vikartoteket sørger for alt vedrørende kontakt til vikaren, aflønning samt ferieafregning. Når du laver en aftale med Vikartoteket, vil vi gøre vores bedste for, at du altid har en vikar som du er tilfreds med, og kommer du undtagelsesvis i den situation at vikaren skulle sygemelde sig, så sender vi dig en anden. på den måde er du altid sikret optimal assistance.

Bestil en vikar

Vikartoteket tager mod bestillinger på korte, såvel som lange vikariater. Med 2 timers varsel kan vores vikar møde på din klinik og være klar til dagens arbejde.

Vikartoteket råder dagligt over mere end 65 vikarer, de fleste heraf er klinikassistenter, men også tandplejere og tandlægestuderende er tilknyttet Vikartoteket.

Det er nemt og uforpligtende at bestille en vikar og der betales kun for de timer vikaren arbejder på klinikken.

Vikartoteket vil altid finde den bedst egnede klinikassistent, som matcher dine krav. Vikartoteket har en fast timepris, men ved vikariater af længere varighed laves et pristilbud.

Den hurtigste måde at komme i kontakt med Vikartoteket på er at ringe til os. Derved kan du få direkte besked om dine muligheder, priser og anden nyttig information.

Vikartotekets åbningstider er alle dage fra kl. 06:00, og fra dette tidspunkt kan du ringe enten for bestilling eller for information.

Tlf: +45 40 40 12 18

E-mail: info@vikartoteket.dk