ANNONCE
Annonce

"Mine tre anbefalinger" med Anders Byrel

I denne omgang har Tandlægebladet talt med klinikejer på Østerbro Anders Byrel, som har givet os sine tre bedste anbefalinger.

Foto: Peter Helles Eriksen

1.

Du skal behandle din klinikassistent godt, for så bliver din hverdag både nemmere, sjovere og mere produktiv. Det handler i bund og grund om at være en god leder, for det er man i den relation, uanset om man er klinikejer eller ansat tandlæge.

 

2.

Jeg har været med til at oprette en undergruppe i DSOI (Dansk Selskab for Oral Implantologi, red.), som vi kalder DSOI Basic, og den vil jeg gerne anbefale. Den er for tandlæger i alle aldre, som ikke har så stor erfaring med implantater, men som gerne vil kunne håndtere patienter, som allerede har eller skal have implantatbehandling. I oktober arrangerer vi bl.a. et kursus om vedligehold og komplikationer omkring implantater.

 

3.

Teflontape fra et byggemarked er godt til alt muligt, fordi det er så tyndt og nemt at håndtere. Jeg bruger det hovedsageligt til at lukke skruegange i abutments, men det er også godt til isolering af nabotænderne, når jeg skal bygge approksimalflader op i komposit i den æstetiske zone.

 

Kommentarer
ANNONCE