Annonce

Mine tre anbefalinger med Charlotte Bonde

Tandlægebladet har startet en ny serie, hvor en tandlæge i hvert nummer giver tre tips. Denne gang har vi spurgt Charlotte Bonde om hendes tre bedste anbefalinger. Læs med og lad dig inspirere.

Tekst: Gitte Almer Nielsen

 

Charlotte Bonde, København

1.

Jeg søger fælles humor som et redskab i kommunikationen med patienterne og ansatte på klinikken. Med et fælles grin kommer man i øjenhøjde, og jeg oplever, at patienten bliver mere afslappet og føler sig set. Man skal have et godt grin på klinikken mindst en gang om dagen – gerne en gang i timen. 

2.

Jobbet som tandlæge kan være ensomt og overvældende. Det er derfor vigtigt med et godt fagligt netværk med kollegaer, man stoler på og kan hente hjælp hos. Det giver mig energi og mental support. Netværket finder jeg fx på kurser og konferencer, hvor vi diskuterer ting, der fylder. Facebookgruppen Tandlæger er også seriøs og god sparring.

3.

Et varieret arbejdsliv bevarer arbejdsglæden. Jeg har bl.a. været i privatpraksis, tandlægevagten, klagesagssystemet og underviser. Det er sjovt at prøve faget af og få lov til at beskæftige sig med det fra forskellige indfaldsvinkler. Det beriger mig, og det har betydet,at jeg ikke er blevet “dentaltræt”.

 

Læs også Jens Thiels tre anbefalinger

 

Har du tre tips?

Ligger du også inde med anbefalinger eller tips som kollegaerne kan få glæde af? Så skriv til Tandlægebladet på TBredaktion@tdl.dk

Kommentarer
Annonce