Annonce

Mine tre anbefalinger med Eddie Basson

Vita Wrap, en bog og besøg hos kolleger. Denne gang har vi spurgt Eddie Basson om hans tre bedste anbefalinger. Læs med og lad dig inspirere. 

Tekst: Gitte Almer Nielsen / Illustration: Julie Asmussen
 

Eddie Basson, Roskilde

 

1.

Til dem, der ikke er gået digitalt, vil jeg gerne anbefale noget så jordnært som Vita Wrap til to stage puttyflow-aftryk . Læg Vita Wrap over putty for at afskærme fra tænder, slimhinder og saliva. Inden fuld afbinding tages aftrykket ud, Vita Wrap fjernes, og der sprøjtes flow ned i puttyaftrykket, som så sættes tilbage i munden.

 

2.

Læs bogen “Foolish consistency is the hobgoblin of little minds” af filosoffen Ralph Waldo Emerson. Den er meget inspirerende, og den har hjulpet mig til at se indad og gøre op med dårlige vaner og rutiner. Den proces er netop relevant nu, hvor vi skal forberede os på at arbejde i en anden struktur.

 

3.

Det sidste halve år har jeg ugentligt besøgt kollegaer på deres klinikker og kigget dem over skulderen . Det har været fantastisk inspirerende. Prøv det med åbent sind. Der er andre måder at tilegne sig viden på end at købe dyre kurser.

 

Ligger du også inde med anbefalinger eller tips som kollegaerne kan få glæde af? Så skriv til Tandlægebladet på TBredaktion@tdl.dk

 

 

Kommentarer
Annonce