Annonce

Mine tre anbefalinger med Jens Thiel

Tandlægebladet har startet en ny serie, hvor en tandlæge i hvert nummer giver tre tips. Denne gang har vi spurgt Jens Thiel om hans tre bedste anbefalinger. Læs med og lad dig inspirere. 

Tekst: Gitte Almer Nielsen

 

1.

Jeg får meget ud af mit medlemskab af American Dental Association (ADA). Jeg har deltaget i deres årskursus fire gange. Kursuskataloget er kæmpestort, kursusgiverne er typisk de bedste i verden, og kurserne er praksisnære. Jeg bruger også ADA's hjemmeside og medlemsblad, JADA. Der er megen faglig støtte at hente, og det er sundt og udviklende at se, at tingene kan gøres på andre måder end på de danske tandlægeskoler.

2.

Kofferdam er en stor hjælp til endodontiske behandlinger, og jeg er ret hellig omkring brugen af det. Det giver mig ro og mulighed for at koncentrere mig om opgaven, det giver bedre adgang og overblik, klare hygiejniske fordele, og patientens sikkerhed er maksimal. Og så ved vi jo alle, at det bare giver bedre resultater.

3.

Min elektroniske rodmåler giver mig en enorm tryghed. Jeg bruger en Raypex 5 fra VDW, og den gør det muligt at lave betydeligt bedre rodbehandlinger. Jeg sparer normalt et røntgenbillede til længdebestemmelse, fordi jeg ved hjælp af rodmåleren får et mere præcist billede af rodkanalen.

Har du tre tips?

Ligger du også inde med anbefalinger eller tips, som kollegaer kan få glæde af? Så skriv til Tandlægebladet på TBredaktion@tdl.dk

Kommentarer
Annonce