Annonce

"Mine tre anbefalinger" med Rubi Frahm

Tandlægebladet beder hver gang et medlem af Tandlægeforeningen om at give tre anbefalinger videre til tandlægekollegaer. Denne gang er det Rubi Frahm, der ejer klinik i Mørke, der deler sine bedste anbefalinger.

1.

Tænk tilbage på, hvorfor du blev tandlæge. Og hold fast i den tanke. Det skaber arbejdsglæde , og det hjælper til at fokusere på fagligheden og det, der betyder noget, og ikke alt det udenom, som kan fylde meget i øjeblikket.

 

2.

Invester i din ergonomi. Jeg har haft besøg af ergonomisk konsulent Mette Krebs, og det har jeg haft meget glæde af. Sadelstolen røg ud efter hendes anbefaling, og i dag sidder jeg simpelthen bedre og belaster derfor ikke i samme grad min krop. Vi skal holde i mange år, og tænk, hvor mange sygedage vi kan spare, hvis vi passer på os selv.

 

3.

Man kan roligt investere i Composi- Tight 3D Fusion matricesæt fra Garrison. De er lidt dyre, men man laver fantastisk flotte fyldninger med sættet. Matricerne er lette at placere, kilerne sidder stabilt, og ringene sikrer god kontakt også ved store kaviteter.

 

Ligger du også inde med anbefalinger eller tips som kollegaerne kan få glæde af? Så skriv til Tandlægebladet på TBredaktion@tdl.dk

 

 

Kommentarer
Annonce