Thomas Guldberg anbefaler:

"Du bliver bedre, når du ved, hvad patienterne mærker"

Sæt dig i patienternes sted, brug dit netværk og køb en knoglehøvl. Det er overskrifterne på klinikejer Thomas Guldberg tre anbefalinger. Læs mere her.

Thomas Guldberg

1.

Læg dig selv i stolen. Bare lidt i ny og næ. Se, hvad dine patienter ser. Fornem selv, hvad de fornemmer. Du bliver en bedre tandlæge, når du ved, hvad dine patienter mærker. Og du får lettere ved at hjælpe dem til at slappe af og modtage behandling – det kommer også dig selv til gode, så du kan fokusere på de altafgørende detaljer i behandlingsfaserne.

2.

Brug dit netværk. Brug faglige selskaber og studiegrupper. Når du er i tvivl om en behandlingsplan, så fortæl patienten, at casen ikke er sort/ hvid, og saml mere data og snak med flere fagfolk. Ingen af os er alvidende. Og ikke mindst: Besøg dine teknikere i ny og næ. Hør, hvad de kan foreslå, og hvilke udfordringer eller muligheder de ser. Se, hvad de laver, og hvordan fx dit scan ser ud i deres software. Djævelen ligger som bekendt i detaljen. Men det gør frelsen også.

3.

Køb en Daniel Buser knoglehøvl. Jeg er blevet vildt glad for denne simple, men geniale og smidigt håndterbare høvl, som kan skaffe dig en god ossøs blødning og samtidig forbløffende mængder autologe knoglespåner fra både konkave, konvekse og plane knogleoverflader lokalt i dit implantat OP site. Sammen med Astra Osseospeed EV’s implantatserie kan vi løse mange cases med små indgreb for patienten.