Lasse Loebenstein anbefaler:

"Det kan give en dødsdømt tand et par ekstra år"

Læs tricket, der kan give en dødsdømt tand et par ekstra år. Lasse Loebenstein, klinikejer i Kerteminde, giver her sine tre bedste anbefalinger.

Lasse Loebenstein

1.

Køb klinik med en erfaren kollega. Det giver en fantastisk stolthed og arbejdsglæde at være sin egen chef og samtidig have en rutineret sparringspartner, så man ikke står alene. Jeg er lykkelig for at have en dygtig kompagnon, når man også gerne vil have tid til at passe familielivet. 
 

2.

Engager dig i den lokale kollegiale forening. Jeg er med i bestyrelsen for Odenses Odontologiske Selskab (ODOS), hvor vi afholder fire årlige arrangementer af både faglig og social karakter. Vi har bl.a. haft foredrag med Chris McDonald, plastkursus med Jan Thomsen og været på bøffelfarm. Det giver et fantastisk netværk, du også kan benytte fagligt. 
 

3.

Ved meget dybe og subgingivale læsioner bruger jeg nogle gange en særlig ”Saddle-matrix” fra russiske ”Tor WM”. I kombination med teflontape kan det give en dødsdømt tand et par ekstra år. Jeg kan også finde på at bruge en ”Hallerklammer 2A”, der er en slags kofferdamklamme med lange arme, som kan holde vatruller og sug på plads.