Per Bergmann anbefaler:

Tag en pause hvert 5. eller 10. år

Et pusterum fra tænderne er vigtigt for at genoplade batterier, lyder det fra Per Bergmann, Tandlægen.dk i Fiolstræde. Læs hans tre anbefalinger her.

Per Bergmann

1.

Meld dig ind i alle de faglige selskaber og gå hyppigt på kursus. SOR, DSTMK, Parodontologisk selskab, DSOI etc. er alle eksempler på selskaber, som for en billig penge giver faglig inspiration og kollegialt samvær. Ikke mindst det sidste er vigtigt, hvis man skal nyde at være tandlæge gennem et langt arbejdsliv.

2.

Få et fast samarbejde med en tandtekniker, som du kan sparre med – og er du ikke allerede digitaliseret, så bliv det hurtigst muligt. Samarbejdet med en dygtig tandtekniker, som du kan drøfte de komplicerede casus med, er en kæmpe hjælp i bestræbelsen på at lave godt arbejde – og intet giver mere arbejdsglæde end aflevering af et smukt stykke arbejde.

3.

Tag en pause fra faget hvert 5. eller 10. år, hvor du laver noget helt andet end tænder. Intet er bedre end en lang sejltur til at genoplade batterierne, så du er klar til de næste 5-10 arbejdsår.