Leder:

Vi vil være en ambitiøs forening

Når I læser disse ord, er der en stor undersøgelse på vej ud til jer. Vi sætter fokus på, hvordan I oplever Tandlægeforeningen. Gør vi det rigtige – og på den rette måde? Er der andet, vi kan gøre?

Susanne Kleist Leder
Tekst: Susanne Kleist, formand for Tandlægeforeningen / Foto: Thomas Nielsen

Fem regioner – fem møder. Lige knap 700 medlemmer. Og utrolig mange gode snakke og et hav af relevante
spørgsmål.

De netop afholdte gratis medlemsmøder har været en succes. Det viser de tilbagemeldinger, vi har fået fra jer, hvor I bl.a. har betonet, at møderne havde stor relevans for jeres hverdag.

For mig har de fem møder været noget særligt. Jeg har sat stor pris på at komme ud i alle Tandlægeforeningens regioner og møde jer. At lytte til jer, blive klogere på, hvad der optager jer. Høre,
hvad I tænker om vores forening. Og vigtigst af alt – få jeres bud på, hvad Tandlægeforeningen kan blive bedre til.

Netop svaret på det sidste spørgsmål er noget, som vi otte tandlæger i hovedbestyrelsen er stærkt optaget af. Vi har alle en ambition om at skabe en stærk og ambitiøs tandlægeforening for alle landets
tandlæger.

Derfor afsøger vi hele tiden, om vi har de rette tilbud på hylderne, og om de er skruet optimalt sammen. Men vi har brug for jeres input.

Når I læser disse ord, er der en stor undersøgelse på vej ud til jer. Her sætter vi netop fokus på, hvordan I oplever Tandlægeforeningen. Gør vi det rigtige – og på den rette måde? Er der andet, vi kan gøre?

Jeg håber, at I vil bakke op og deltage i medlemsundersøgelsen, så vi sammen kan skabe en stærk tandlægeforening.

Jeg håber, at I vil bakke op og deltage i medlemsundersøgelsen

For mig er en stærk forening også en nærværende forening. Derfor skal det være nemt at komme i kontakt med foreningen, ligesom et medlem må kunne forvente at få skræddersyet indhold, der er relevant for den situation, man står i.

Hovedbestyrelsen har sat gang i to store udviklingsprojekter, som rummer løsningen på de udfordringer. Jeg
glæder mig til at præsentere dem senere på året. Men at være nærværende betyder jo
også, at vi skal være fysisk tæt på. Derfor har vi i hovedbestyrelsen besluttet at afholde endnu to gratis medlemsmøder i år. Det første vil finde sted før sommerferien, og her vil vi sætte fokus på BUT-overenskomsten som optakt til, at de 18-årige får vederlagsfri tandpleje i år. Det andet medlemsmøde vil finde sted i efteråret. Vi har endnu ikke en endelig overskrift på det, men jeg lover, at det bliver med endnu et fokus, som vil være relevant for jeres hverdag og virke som tandlæger – uanset hvilken sektor I arbejder i. For det er også at være nærværende.

Der er ingen tvivl om, at vores evne til at forny os og være relevante for medlemmerne er afgørende for foreningens fremtid. Men vi kan ikke gøre det uden jer og jeres input.