Årgang 2022:

"Jeg glæder mig til at arbejde sammen med kompetente kollegaer"

Mød den nyuddannede tandlæge Emil Søberg Karlsen fra Aarhus, som har fået et barselsvikariat i Brædstrup Implantatcenter.

EMIL SØBERG KARLSEN

EMIL SØBERG KARLSEN

AARHUS

Jeg begynder 5. juli i et barselsvikariat i Brædstrup Implantatcenter, der er et stort tandlægehus med 45 ansatte. Jeg kendte stedet, da min mor er patient og er meget begejstret for det. Så allerede tilbage i efteråret tog jeg kontakt til dem for at høre, om jeg kunne komme i nogle dages praktik i januar mellem mine semestre. Det var en rigtig god oplevelse, og i løbet af foråret kontaktede de mig så og tilbød et barselsvikariat i knap et år.

Jeg bliver ansat 30 timer, hvilket passer mig rigtig godt lige nu, da jeg har en lille datter og en mere på vej til august. Jeg kommer oprindeligt fra Silkeborg, så det har betydet noget for mig, at jeg kunne søge job i nærheden, så vi kunne komme tættere på familien.

Jeg glæder mig til at komme ud og mærke, at det, jeg har lært på skolen, også kan bruges i praksis. Og så glæder jeg mig til at arbejde sammen med nogle meget kompetente kollegaer og til samarbejdet med klinikassistenterne. Ja, og bare det at mærke dynamikken på en arbejdsplads.

Jeg er blevet tandlæge, fordi jeg selv gik igennem en fireårig ortobehandling, fra jeg var 15-19 år. Undervejs havde jeg en masse gode samtaler med tandlægerne og syntes, at det faglige ved behandlingen var spændende. Jeg ville gerne arbejde med mennesker og kunne bruge mine hænder, så tandlæge var det helt rigtige for mig.

Om 10 år håber jeg, at jeg har taget specialtandlægeuddannelse i ortodonti. Om jeg skal arbejde med børn eller voksne, må tiden vise.