Årgang 2022:

"Jeg har bevidst søgt job uden for det centrale København"

Mød den nyuddannede tandlæge Ban-Mai Mong Phan fra København, som har fået job i Ringsted Kommunale Tandpleje tre dage om ugen.

BAN-MAI MONG PHAN

BAN-MAI MONG PHAN

KØBENHAVN

Jeg har fået job i Ringsted Kommunale Tandpleje tre dage om ugen, hvor jeg begynder 1. august. Jeg søgte et opslået job og var til samtale i maj. Jeg regner med at starte og så begynde at søge noget i en privat praksis 1-2 dage om ugen. Jeg har en veninde, der har været i praktik dér og derfor kunne anbefale stedet. 

Jeg har bevidst søgt job uden for det centrale København, da jeg har hørt, at der ofte er mere travlt, og at de mindre undersøgelser fylder meget i aftalebogen. Jeg ville gerne finde et sted med et godt arbejdsmiljø, hvor der er ordentlig tid til at give mig god supervision og sparring. Og hvor jeg fra start kan få lov til at lave nogle af de tungere behandlinger også. 

Jeg glæder mig bare til at komme i gang og få en god arbejdsrutine, hvor jeg kan bygge noget op og blive dygtigere. Jeg har altid været bogligt stærk, men også kreativ, så tandlægefaget appellerede til mig, da jeg kunne få lov til at bruge begge sider af mig selv. Og så er jeg selv orto-barn og har altid gået meget op i alle de tekniske aspekter af min bøjle. Så det har nok også spillet ind på mit uddannelsesvalg. 

Jeg ved ikke, hvor jeg er om 10 år, men jeg kunne godt tænke mig at dykke ned i et område og blive rigtig dygtig inden for det. Jeg kan godt lide at nørde og komme i dybden med tingene, så nu skal jeg ud og mærke efter og prøve nogle ting af for at finde ud af, i hvilken retning jeg vil gå.