Årgang 2022:

"Jeg vil være god først og hurtig bagefter"

Mød den nyuddannede tandlæge Nasim Shiripour fra København, som har fået et fuldtidsjob i den kommunale tandpleje i Kalundborg fra august.

NASIM SHIRIPOUR

NASIM SHIRIPOUR

KØBENHAVN

Jeg har fået et fuldtidsjob i den kommunale tandpleje i Kalundborg fra august. Men allerede 27. juni starter jeg i et sommervikariat i en privat praksis i Helsinge. Jobbet i den kommunale tandpleje fik jeg allerede i foråret, hvor jeg søgte en opslået stilling. Det var rigtig rart at have landet et job, så jeg kunne gå til eksamen med ro i maven. 

Jeg har søgt job i både privat praksis og den kommunale tandpleje, så jeg kunne optjene timer til selvstændigt virke. Jeg ville egentlig gerne have haft en kombinationsstilling, men nu starter jeg her og ser, hvordan tingene udvikler sig. Jeg ville gerne have haft et job tættere på mit hjem i Allerød, da jeg har et skolebarn og derfor ikke nemt kan flytte. Men kemien var rigtig god til samtalen, og jeg følte mig så godt tilpas, så jeg glæder mig til at starte. 

I min jobsøgning vægtede jeg højt, at der skulle være plads til at være ny og god tid til sparring og hjælp, så jeg kan udvikle mig. Jeg vil være god først og hurtig bagefter. Jeg glæder mig til at komme ud og bruge den viden, jeg har tilegnet mig på studiet, og gøre en forskel for patienterne. Jeg har altid elsket at arbejde med børn, så det glæder jeg mig til. Når jeg for alvor skal i gang med privat praksis, glæder jeg mig til at dykke ned i kirurgi og implantologi inden for klinikkens rammer. 

Jeg er blevet tandlæge, fordi jeg er interesseret i det naturvidenskabelige og akademiske. Jeg ved ikke, hvor jeg er om 10 år, lige nu ligger alt åbent. Men jeg har en lille drøm om engang at have en klinik, som både er for børn og voksne. Og så vil jeg gerne være henvisningstandlæge inden for implantologi.