ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE
Leverandør info

SC Johnson Professional A/S

Vi er en af verdens førende udbydere af ekspertløsninger til hudpleje og håndhygiejne. Vi er en del af SC Johnson, et familiefirma, der arbejder for en bedre verden.

Kære tandlæge.

Dine hænder er dine vigtigste arbejdsredskaber – gennem hele livet.

Det er vores grundlæggende mål at hjælpe dig med at tage vare på dine hænderne. Vi bruger vores hænder altid, hele tiden, og da de følger os hele livet, skal vi selvfølgelig passe og pleje dem.

Vi tilbyder målrettede håndhygiejne løsninger til personalet og patienterne – det være sig sæber på toiletterne, hånddesinfektion* ved alle ind- og udgange og ved alle arbejdsstationer, og cremer til at beskytte og pleje dine hænder – gennem hele arbejdsdagen.

Tænk altid hygiejneløsninger igennem i din indretning på klinikken – dvs. placer produkterne ved logiske brugssituationer - da tilgængelighed fremmer optimalt og korrekt brug af produkter.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med at optimere jeres håndhygiejne og hudpleje, så du og dine kolleger kan tage godt vare på hænderne gennem en praktisk og målrettet løsning.

Lad os sammen arbejde for en sund arbejdsmiljøkultur, hvor vi hver dag fokuserer på god og plejende håndhygiejne. Målet er at forbedre livskvaliteten for både os selv og mange andre. 

(* Alle vore hånddesinfektionsprodukter er vurderet af CEI og opfylder kravene beskrevet i Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) for Desinfektion i Sundhedssektoren og Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) for håndhygiejne.)

SC Johnson Professional A/S

E-mail: danmark.pro@scj.com