ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE
Leverandør info

SpinaliS Danmark

"Ergonomi i førersædet"

SpinaliS har siden 1999, produceret ergonomiske stole, vi har som den eneste kontorstol, et sundheds certifikat, i EU, som et medicinsk støtte.

En unik bevægelig fjeder under sædet på stolen, sikrer den nødvendige bevægelighed som styrker mave og rygmuskler, og samtidigt sørger for, at holde rygsøjlen i sin korrekte position og fri for unødigt tryk, på denne måde forebygger man overbelastning og reducere eventuelle rygsmerter.

 

SpinaliS stolen, er den sundeste stol, husk på, at den næste stilling er den bedste.

Du har sikkert fået fortalt at du sidder på en ergonomisk kontorstol, og selvom visse annonceres som "ergonomiske", kan de sagtens være sundhedsskadelige, fordi vi tit forveksler komfort med ergonomi.

Hvis du har prøvet og sidde på en "terapi bold" er dette den bedste sammenligning af Spinalis stolen. Ved at sidde på en bold kræver det "siddende aktivitet" af vores krop, da vi hele tiden gør brug af vores muskler for, at tilpasse sig boldens flydende bevægelser, og derved fremmer muskelvedligeholdelse samt styrker kroppens kerne.

SpinaliS stolen efterligner funktionen ved en kontrolleret fjeder under sædet.

SpinaliS stolen, findes i en række elegante designs, og praktiske former. Vores stole passer til alle arbejdspladser og hjemmekontor.

- Ergonomiske stole
- Aktivt siddende stole
" Bevægelse sundhed og styrke med SpinaliS"