Annonce
Billedreportage:

Tandfaglige Dage 2019

I sidste uge løb Tandfaglige Dage for første gang af stablen i Bella Center i København. Oplev eller genoplev stemningen og højdepunkterne i dette billede-potpourri fra fagmessen. 

Foto: Henrik Frydkjær
Dato: 10.04.2019

Det var første gang, at Tandlægeforeningen i samarbejde med Bella Center arrangerede Tandfaglige Dage. Knap 4.000 deltog i fagmessen, heriblandt næsten 1.700 tandlæger.

– Tandfaglige Dage er veloverstået, og jeg er rigtig glad for de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået fra både deltagere og udstillere. Vi er tæt på centrum af skydeskiven og vil fortsætte med at sikre succesen i 2020, siger Ole Marker, chef for Tandlægeforeningens Efteruddannelse.

Også hos Bella Center Copenhagen var der stor tilfredshed med som afviklingen forløb på Tandfaglige Dage:

– Vi er rigtig glade for, at det nye koncept med at integrere fagmesse og kurser blev så vel modtaget af både deltagere og udstillere. Stemningen var positiv og aktivitetsniveauet højt, og det er vores klare opfattelse, at det blev oplevet som spændende og berigende at være en del af Tandfaglige Dage. Nu glæder vi os til at arbejde i dybden med evalueringen og derefter kigge fremad mod Tandfaglige Dage i 2020, siger udstillingschef Søren Lindquist, Bella Center Copenhagen.

PAY-PER-VIEW.
Tandfaglige Dage bød på 14 gratis tand-talks og 32 kurser, som deltagerne kunne tilkøbe og sammensætte efter behov. I en tand-talk fredag den 5. april satte tandlæge Søren Sehested og tandplejer Patrick Attermann Henriksen fokus på, hvordan de mener, at en tandlæge kan gøre brug af en tandplejers fulde kompetencer.
Foto:
Henrik Frydkjær
NYT KONCEPT.
I år har Tandlægeforeningen rystet posen og stablet et helt nyt koncept på benet, der erstatter det tidligere Årskursus. I Tandlægeforeningens stand kunne medlemmerne møde Tandlægebladet og Dentaljob.dk og få rådgivning og sparring fra foreningens juridiske afdelinger.
Foto:
Henrik Frydkjær
TRÆKPLASTER.
Sessionen om "New Classification of Periodontal and Peri-implant Diseases" var konferencens mest populære med 278 deltagere. Bag sessionen stod professor Iain Chapple fra tandlægeskolen i Bimingham samt den danske professor Søren Jepsen.
Foto:
Henrik Frydkjær
OPBAKNING.
Også session "Det søde liv – diabetes og PA" havde stor interesse blandt deltagerne. Her kunne deltagerne bl.a. høre centerdirektør ved Steno Diabetes Center Copenhagen, Allan Flyvbjerg, fortælle, at sygdom i mund og tænder har afgørende betydning for resten af kroppen.
Foto:
Henrik Frydkjær
INSPIRATION.
Årets messestande bød på lidt af hvert. En tur rundt på messen gav bl.a. mulighed for at få faglige inputs, deltage i konkurrencer, klinikshoppe og meget mere.
Foto:
Henrik Frydkjær
SPARRING.
Knap 1.700 tandlæger besøgte Tandfaglige Dage, og der var livlig snak rundt omkring i Bella Center, hvor deltagerne mødte kollegaer fra nær og fjern.
Foto:
Henrik Frydkjær
SHOPPING.
Mange lagde vejen forbi messestandene for at hente inspiration eller købe nyt udstyr til klinikken.
Foto:
Henrik Frydkjær
MINISTERBESØG.
Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) på lynvisit til den officielle åbning af Tandfaglige Dage. Her sammen med Tandlægeforeningens formand, Susanne Kleist.
Foto:
Henrik Frydkjær
ÅBNING.
Ellen Trane Nørby (V) fastslog i sin tale, at der skal kigges kritisk på det kludetæppe af ordninger, der er i voksentandplejen. Hun understregede, at der er behov for grundige analyser i forbindelse med arbejdet med de nye rammer for voksetandplejen, og at arbejdet fortsat er i gang.
Foto:
Henrik Frydkjær
SUNDHEDSPRIS.
Formand Susanne Kleist overrækker Tandlægeforeningens Sundhedspris 2019 til landsindsatsen EN AF OS. Prisen får de for kampagnen "Ondt i livet skal ikke give ondt i tænderne", som sætter fokus på sammenhængen mellem medicin mod psykiske lidelser og alvorlige tandproblemer.
Foto:
Henrik Frydkjær

Kommentarer
Annonce