ANNONCE
Annonce
Engelsk medie:

Tandlægen.dk forbereder salg

Tandlægen.dk er i gang med forberedelserne til et salg, lyder det fra flere kilder til det engelske finansmedie Mergermarket. Administrerende direktør Henrik Kølle afviser. 

Tandlægen.dk har givet Danske Bank mandat til at rådgive om en kommende salgsproces. Det fortæller flere uafhængige kilder tæt på processen til det engelske finansmedie Mergermarket.

Salget er ifølge mediet stadig i de tidlige forberedelsesfaser, men en mere struktureret salgsproces forventes at begynde i andet halvår af 2020.

Søren Kamp Nørbæk, partner i advokatfirmaet Bech-Bruun, der er specialiseret i virksomhedsovertagelser (M&A), har ikke kendskab til den konkrete nyhed, men betegner generelt Mergermarket som et troværdigt medie, der leverer M&A-analyser og data til professionelle aktører, så de kan agere i markedet.

Administrerende direktør i Tandlægen. dk, Henrik Kølle, afviser dog over for Tandlægebladet, at kæden er til salg og betegner historien som et rygte. Men han bekræfter over for Mergermarket, at kæden på et tidspunkt kan komme under en ny struktur, og at virksomheden kan drage fordel af en ny ejer, der er villig til at investere i kædens fremtidige vækst.

Senest i juli sidste år afviste Henrik Kølle over for Tandlægebladet alle tanker om et salg: ”Jeg kan sige det helt klart: Vi er ikke til salg,” sagde han dengang efter et årsregnskab for 2018 med et minus på 130 mio. kr.

Henrik Kølle forventer en vækst i indtjening (før renter, afskrivninger, nedskrivninger og skatter) på 10-20 % i løbet af de næste 24 måneder, og det er denne udvikling, kæden skal cementere før et salg, der formentlig vil lade kæden blive på danske hænder, fortæller kilder til Mergermarket.

Kommentarer
ANNONCE